top of page

För Föreningar

Vi ser på folkbildning, föreningslivet och folkrörelser som grunden för en levande demokrati. Över 50 föreningar är organiserade hos ABF Botkyrka-Salem. Att samarbeta med oss innebär att vi finns för att stötta och inspirera er folkbildande studieverksamhet.

Together with us, your organization can further develop your members' knowledge through study circles, courses and cultural events.

One  A large part of Abf Botkyrka-Salem's public education activities are conducted by various associations and organizations. All associations that share our basic view of freedom, democracy and justice are welcome in our activities, where together we will form, strengthen and develop circle leaders and members.

We tailor training to your association's needs.

Bli en del av ett större sammanhang

Genom att använda ABF som en arena för folkbildning är ni del av en folkrörelse. Vi har en gemensam tro på att en annan värld är möjlig. Vi förändrar – tillsammans.  

Få ett socialt nätverk

ABF ingår i ett stort och stabilt nätverk av olika föreningar. Ni hittar kraft hos och lär er av varandra. ABF är en mötesplats där ni knyter kontakter och utbyter kunskap.

grupp.png

Använd våra resurser

ABF är en kunnig organisatorisk och pedagogisk resurs. Vi har studiematerial, lokaler och (teknisk) utrustning. Hit kommer ni för att lära er mer om allt från pedagogik och arrangörskap till projektutveckling och ledarskap.  

Studying

Cirkelledarutbildning

Här hittar du alla datumen för våra kommande cirkelledarutbildningar. Utbildningen är gratis!

Happy Senior Couple

Föreningskurser

Vi erbjuder en rad olika utbildningar helt kostnadsfritt till alla våra föreningar!

Reflektera-orange.png
bottom of page