top of page

För Föreningar

Vi ser på folkbildning, föreningslivet och folkrörelser som grunden för en levande demokrati. Över 50 föreningar är organiserade hos ABF Botkyrka-Salem. Att samarbeta med oss innebär att vi finns för att stötta och inspirera er folkbildande studieverksamhet.

Gemensamt engagemang för en inkluderande samhällsutveckling

Boka möte med ABF Botkyrka-Salems verksamhetsutvecklare och utforska samarbetsmöjligheterna!

 

Kom och ta del av en spännande möjlighet för er förening! ABF Botkyrka-Salem erbjuder möjlighet att boka en verksamhetsutvecklare som kommer ut till er förening. Under mötet får ni möjlighet att lära er mer om ABF Botkyrka-Salem och diskutera hur ett samarbete kan gynna er förening och bidra till en positiv samhällsförändring. 

 

Våra engagerade verksamhetsutvecklare kommer med en gedigen erfarenhet och kunskap om samhällsfrågor, inkludering och social hållbarhet. De är redo att inspirera och skapa en meningsfull dialog med er förening. Tillsammans kan vi hitta sätt att samarbeta och utveckla projekt som gynnar både er och samhället i stort. 

 

Boka redan idag och se fram emot en givande och inspirerande diskussion om hur ni kan vara med och skapa en positiv samhällsförändring. Kontakta oss på ABF Botkyrka-Salem för att boka en verksamhetsutvecklare till er förening (formulär). Vi ser fram emot att träffa er och diskutera möjligheterna till ett givande samarbete! 

 

Tillsammans kan vi göra skillnad och skapa en bättre framtid. Välkommen till ABF Botkyrka-Salem! 

Bli en del av ett större sammanhang

Genom att använda ABF som en arena för folkbildning är ni del av en folkrörelse. Vi har en gemensam tro på att en annan värld är möjlig. Vi förändrar – tillsammans.  

Få ett socialt nätverk

ABF ingår i ett stort och stabilt nätverk av olika föreningar. Ni hittar kraft hos och lär er av varandra. ABF är en mötesplats där ni knyter kontakter och utbyter kunskap.

grupp.png

Använd våra resurser

ABF är en kunnig organisatorisk och pedagogisk resurs. Vi har studiematerial, lokaler och (teknisk) utrustning. Hit kommer ni för att lära er mer om allt från pedagogik och arrangörskap till projektutveckling och ledarskap.  

Studying

Cirkelledarutbildning

Här hittar du alla datumen för våra kommande cirkelledarutbildningar. Utbildningen är gratis!

Happy Senior Couple

Föreningskurser

Vi erbjuder en rad olika utbildningar helt kostnadsfritt till alla våra föreningar!

Reflektera-orange.png
bottom of page