top of page
Namnlös design (65).png

Samhällsförändring – tillsammans!

 

"Vi arbetar för en framtid där livschanserna inte avgörs av om man föds i Botkyrka eller på Lidingö, Där mångfald ses som en resurs och inte som ett hot, där Botkyrka inte delas utan håller ihop! Där engagemang växer genom ett levande föreningsliv. Förändringen gör vi inte själva, den gör vi tillsammans!"

AEnB2Uqicj8TIGB0jsmUZdQpH9maZLgxpvn95nZ-oyORTzU-hykjnuzyGdGF2fMuYcTj9BzjqawOxdVQLQ9kMNWkhu
Samhällsförändring tillsammans!
Förändringen gör vi inte själva, den gör vi tillsammans.

Nu har arbetat börjat med en nystart för ABF Botkyrka-Salem. Vi lever i en föränderlig tid, och det förpliktar ABF Botkyrka-Salem att ständigt anpassas med tiden och med de förutsättningar som finns. Vi ser det som en styrka att göra en framtidsinriktad och ambitiös nystart på avdelningen, och att göra det tillsammans med andra i en bred samverkan. 

 

Ytterst handlar det om att målinriktat arbeta för ett bättre Botkyrka där ingen lämnas utanför. Där framtidstron ökar och alla får jämlika livschanser. Det handlar om en samhällsomdaning utifrån arbetarrörelsens grundvärderingar som görs genom en betydande bildningssatsning tillsammans med andra!

 

ABF Botkyrka-Salem har fem övergripande prioriterade inriktningar för framtiden

  • Motverka klassamhället genom lokal närvaro

  • Öka framtidstron genom att engagera fler unga

  • Stärka folkrörelserna

  • Vara en spegelbild av det samhälle vi vill skapa

  • Stärka cirkelledarnas ställning 

1.png
Engagera dig eller din förening!

ABF Botkyrka-Salem erbjuder möjlighet att boka en verksamhetsutvecklare som kommer ut till er förening. Under mötet får ni möjlighet att lära er mer om ABF Botkyrka-Salem och diskutera hur ett samarbete kan gynna er förening och bidra till en positiv samhällsförändring. Kom och ta del av en spännande möjlighet för er förening!

Våra engagerade verksamhetsutvecklare kommer med en gedigen erfarenhet och kunskap om samhällsfrågor, inkludering och social hållbarhet. De är redo att inspirera och skapa en meningsfull dialog med er förening. Tillsammans kan vi hitta sätt att samarbeta och utveckla projekt som gynnar både er och samhället i stort. 

 

Boka redan idag och se fram emot en givande och inspirerande diskussion om hur ni kan vara med och skapa en positiv samhällsförändring. Kontakta oss på ABF Botkyrka-Salem för att boka en verksamhetsutvecklare till er förening (formulär). Vi ser fram emot att träffa er och diskutera möjligheterna till ett givande samarbete! 

 

Tillsammans kan vi göra skillnad och skapa en bättre framtid. Välkommen till ABF Botkyrka-Salem! 

bottom of page